Melbourne

Nu är vi i Melbourne, resan var lång men det har vi snart glömt! I London höll det på att gå åt pipan, Emma hade inte kollat igenom allt på bekräftelsen om visumet. Det stod nämligen att hon var född 4 juni 2008! Efter några nervösa minuter fixades detta till av flygplatspersonalen. Vi trodde ett tag att vi var fast på Heathrow för evigt, som Tom Hanks i den där filmen! Mellan Singapore och Melbourne åkte vi igenom ett åskväder, planet skakade och vi såg blixtar runt oss...

Väl framme på busstationen i Melbourne mötte Emma H upp oss. Efter några timmars sömn tog vi en långpromenad och fick se St Kilda, havet och lite mer. Vi har redan utvecklat en spindelskräck med inslag av ormskräck, tydligen ska man skaka kläder och täcken innan man kryper ned/sätter på sig kläderna, annars kan en vitsvansad spindel bita en och sen äts ens kroppsdel upp av mördarbakterier... lite smått skrämmande. För två två veckor sen var en sådan spindel i Emma och Damos säng(!).

Efter promenaden lagade Emma och Damo kängurustek, det smakade typ som vanligt kött men var intressant att äta.

Nu är klockan sex på morgonen, vi har varit vakna några timmar på grund av jetlag, spindelskräck och skräck för vänstertrafik. Vi har nämligen bokat en hyrbil som Emma ska hjälpa oss att hämta upp om några timmar. Vi har även bokat ett hostelrum i Apollo bay på Great Ocean Road till inatt, så det finns ingen återvändo! På återseende!


Kommentarer
Postat av: Madde

Hallåå brudar! Oj, vilket drama i London....jag hade också blivit nervös. Tur att det löste sig! Vad kul att följa er här på bloggen :) Linda- ta det lugnt med dina favoritdjur, spindlarna och ormarna. Och håll er på vänster sida :) ta vara på tiden nu och njut. Glad påskKram ifrån mig

2012-04-04 @ 07:15:18
Postat av: Mia

Så kul att läsa att allt har gått bra trots allt drama där :) Håll dig borta från spindlarna Linda, äckliga små djur och med dom där egenskaperna blev det ju bara ännu värre! Grymt avundsjuk på er och jag hoppas på att få läsa mer av era äventyr! Puss!

2012-04-04 @ 11:53:21
URL: http://lifeisalaugh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0